X 
Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Laptopuri, oferite Centrului Municipal pentru Dezvoltarea Afacerilor

5 oct. 2023,, 17:07   Capitala
3079 0

YMCA Moldova (Young Men's Christian Association), președintele căreia este Dumitru Roibu, a oferit 25 de laptopuri în valoare totală de circa 800 mii lei pentru Centrul Municipal pentru Dezvoltarea Afacerilor al Primăriei municipiului Chișinău.

Primarul General, Ion Ceban, a mulţumit partenerilor pentru contribuţia la adusă pentru beneficiarii Incubatorul Municipal de Afaceri, care își va deschide în curînd ușile, notează Noi.md.

,,Aceste laptopuri vor fi utilizate de către beneficiarii Incubatorului Municipal de Afaceri, care vor fi tinerii, inclusiv refugiații ucraineni, interesați de lansarea unei afaceri.

Sîntem bucuroși pentru faptul că YMCA Moldova contribuie la dezvoltarea unei noi generații de antreprenori, printre care și refugiați ucraineni, ceea ce reprezintă în sine o contribuție la dezvoltarea economiei naționale", a menţionat edilul Capitalei.

În cadrul Incubatorului Municipal de Afaceri, tinerii vor avea parte de instruiri, întîlniri cu experți și antreprenori, pentru a fi ghidați în lansarea unei afaceri.


La final, beneficiarii acestor instruiri vor putea aplica pentru un grant nerambursabil din partea Primăriei mun. Chișinău, pentru inițierea unei afaceri.

3
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?