X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Un expert a numit cele mai periculoase locuri pentru un laptop

16 oct. 2020,, 01:30   Ştiinţă şi IT
13390 0

Directorul adjunct al Institutului de Tehnologii Informaționale al Universității Sinerghia din Rusia Anton Averin a numit cele mai periculoase locuri în care nu ar trebui să se pună un laptop pornit. Acest lucru a fost relatat de agenția Prime.

După cum scrie lenta.ru, potrivit expertului, dispozitivul pornit nu trebuie așezat pe suprafețe moi precum o cuvertură, o pătură sau o pernă, deoarece laptopul se poate supraîncălzi datorită blocării orificiilor de ventilație. Acest lucru ar putea provoca defecțiuni ale componentelor. În plus, de pe astfel de suprafețe în gadget pătrunde praful care înfundă cooler-ul.

De asemenea, laptopul nu trebuie așezat în bucătărie, deoarece există riscul de a vărsa accidental apă și alte lichide pe acesta, ceea ce poate de asemenea deteriora parțial sau complet echipamentul. Totodată, nu amplasați dispozitivul lîngă alte aparate electrice și magneți - acest lucru poate provoca interferențe magnetice, ceea ce va duce la pierderea datelor de pe suport.

Anterior s-a comunicat că supraîncălzirea este una dintre principalele cauze ale defectării computerului. Temperaturile ridicate pot deteriora atît monitorul, cît și procesorul laptop-ului. De asemenea, din cauza temperaturii ridicate a fierului pe monitor pot apărea fisuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав