COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Google vrea să introducă taxe pentru bloggerii YouTube

13 mar. 03:00   Ştiinţă şi IT
1956 0

Compania americană Google vrea să impoziteze din iunie bloggerii străini de pe YouTube, inclusiv cei ruși. Despre acest lucru scrie "Kommersant".


Potrivit publicației, compania a început să trimită mesaje bloggerilor din Rusia, care își monetizează canalele din contul publicității, serviciului YouTube Premium, superchatului și sponsorizării. Pînă la sfîrșitul lunii mai, bloggerii trebuie să prezinte companiei informații fiscale de la structura Google-AdSense care se ocupă cu vînzări de publicitate.


Se planifică impozitarea veniturilor din vizualizarea conținutului și pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Mărimea impozitului ar putea varia de la 0 la 30 la sută, în funcție de existența unui acord privind eliminarea dublei impozitări între țări. În același timp, Google menționează că un astfel de acord există între SUA și Rusia, astfel încît rata ar putea fi zero. Cu toate acestea, dacă bloggerul nu va prezenta la timp informațiile solicitate, toate veniturile sale de pe YouTube vor fi impozitate automat la o rată de 24% și din întreaga sumă, nu doar veniturile din contul telespectatorilor din SUA.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽