COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va apărea în vînzare iPhone 9

Cînd va apărea în vînzare iPhone 9

Succesorul lui iPhone SE, cu ecran mai mic și mai ieftin decît celelalte smartphone-uri din oferta Apple, ar putea fi lansat în curînd, în ciuda problemelor de producție și distribuție create de coronavirus.

Surse anonime din cadrul Apple spun că executivii companiei au discutat recent despre planurile pentru lansarea lui iPhone 9 și au stabilit ca acesta să fie prezentat oficial pe 15 aprilie, scrie profit.ro.

Noul smartphone Apple ar urma să fie disponibil o săptămînă mai tîrziu, începînd cu 22 aprilie. Nu este clar sub ce formă se va face lansarea. Este posibil ca aceasta să constea într-un simplu comunicat de presă, fără măcar a fi organizat un scurt eveniment care să fie transmis online.


Din informațiile de pînă acum, se pare că vor exista două versiuni de iPhone 9 (dacă într-adevăr se va numi așa) - 4,7 inch și 5,5 inch. Acestea vor avea la bază chipsetul A13 Bionic și 64/128GB spațiu de stocare. Apple va folosi un design mai vechi, însă va adăuga facilități noi, precum plățile prin NFC. Securizarea se va face prin Touch ID, cu ajutorul unui clasic buton Home. Prețurile noului iPhone se pare că vor începe de la 349 de dolari.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load