COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

China a prezentat o imprimantă 3D care răcește obiectul imprimat

China a prezentat o imprimantă 3D care răcește obiectul imprimat

China a prezentat o imprimantă 3D care răcește obiectul la imprimare. Aceasta poate imprima, de asemenea, cu două culori dintr-o singură duză.


Compania Lotmaxx din Shenzhen lucrează mult timp pentru a face imprimantele 3D de clasă mijlocie mai accesibile. Dar una dintre principalele probleme ale imprimantelor 3D este căldura generată la imprimare. Pe de o parte, acest lucru permite topirea diferitor materiale — plastic, metal sau ciocolată și apoi imprimarea obiectul necesar. Pe de altă parte, prea multă căldură poate distruge obiectul tipărit, cum ar fi scurgerea materialului acolo unde nu este necesar.


În imprimanta 3D LOTMAXX SC-10 SHARK această problemă a fost rezolvată printr-un sistem special de dispersare a căldurii Aeolus (AHDS) care utilizează patru ventilatoare. Acestea susțin duza în stare rece din toate părțile, ceea ce face posibilă evacuarea mai eficientă a căldurii — cu 42% mai bună decît alte dispozitive de aceeași clasă.În plus, imprimanta SC-10 SHARK știe cum să imprime cu două culori dintr-o sigură duză, prin aceasta se diferențiază de imprimantele 3D obișnuite.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load