COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Ce trebuie să știe utilizatorii Facebook despre ultimele funcții

22 iun. 21:30   Ştiinţă şi IT
1055 0

Facebook şi-a lansat în aceeaşi zi atît clona de Clubhouse, cît şi platforma de podcast-uri.

Live Audio Rooms, produsul Facebook inspirat de Clubhouse, a fost lansat în Statele Unite, unde este disponibil personalităţilor şi în cadrul anumitor grupuri de discuţii, transmite News.ro.

Discuţiile pot fi organizate doar prin intermediul aplicaţiei Facebook de iOS, însă utilizatorii pot participa la acestea şi de pe Android. Pînă la 50 de persoane pot vorbi în acelaşi timp.

Facebook nu limitează numărul ascultătorilor, vizînd clar Clubhouse, care impune astfel de limite.

Pot fi organizare discuţii atît publice, cît şi private. Discuţiile private nu vor fi disponibile decît în cadrul grupului care le-a găzduit, în vreme ce discuţiile publice pot fi partajate şi în afara grupului.


Nu lipsesc unele funcţii deja standard pentru această categorie de aplicaţii, precum notificări privind prietenii care aderează la o discuţie sau butonul care trebuie apăsat cînd un participant doreşte să vorbească.

Totodată, Facebook şi-a lansat secţiunea de podcast-uri. Acestea pot fi ascultate, prin intermediului unui player dedicat, inclusiv cu ecranul oprit.

Podcast-urile vor putea fi găsite atît în newsfeed-ul dedicat, cît şi direct în paginile creatorilor. Pentru limba engleză, în viitorul apropiat, va exista şi o funcţie de subtitrare automată.

Facebook nu a spun nimic de extinderea disponibilităţii acestor produse în afara Statelor Unite, însă, după istoricul companiei, aceasta poate o chestiune de luni sau chiar mai bine de un an.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽