A crescut numărul de OZN-uri raportate agențiilor americane de către aviatori și militari

14 ian. 01:00   Ştiinţă şi IT
1914 0

Cea mai importantă agenție de spionaj din SUA a declarat joi că 366 de noi cazuri de fenomene aeriene neidentificate au fost raportate agențiilor de informații americane începînd din martie 2021, scrie CNBC.

Cele 366 de rapoarte nou adăugate se alătură unui catalog de 144 de cazuri care au fost documentate în ultimii 17 ani.

Recordul total de activități aeriene bizare se ridică acum la 510.

Biroul Directorului de Informații Naționale a scris într-un raport neclasificat de 11 pagini că mai multe agenții au constatat că obiectele zburătoare "au demonstrat caracteristici de zbor sau performanțe neobișnuite".

Versiunea clasificată a raportului, care este cerută de Legea de autorizare a apărării naționale pentru anul fiscal 2022, a fost transmisă Congresului.


Majoritatea rapoartelor au provenit de la aviatori și operatori din cadrul U.S. Navy și U.S. Air Force care au fost martori ai fenomenelor aeriene neidentificate în timpul îndeplinirii sarcinilor de serviciu.

În 2020, Pentagonul a format un nou grup operativ pentru a investiga aparițiile OZN-urilor care au fost observate în mai multe rînduri de către aeronavele militare americane.

Crearea grupului operativ pentru fenomene aeriene neidentificate, sau UAPTF, continuă un efort început în ultimii ani pentru a investiga incidentele aeriene inexplicabile întîlnite de armata americană.

Marina americană a condus anterior eforturile de investigare a fenomenelor aeriene neidentificate, deoarece această ramură aeriană a raportat mai multe întîlniri în care au fost implicate aeronavele sale.

0
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий