COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2957
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7681

Zelensky a reacționat la calificarea Ucrainei în sferturile de finală ale Campionatului European

30 iun. 11:55   Sport
1808 3

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a reacționat la calificarea echipei naționale de fotbal în sferturile de finală ale Campionatului European. El a comentat victoria pe canalul său de Telegram.

"Știam că astăzi, din numele meu și din numele întregii Ucraine, voi scrie anume aceste cuvinte, indiferent de rezultat: V-am susținut din toată inima!", a recunoscut Zelensky.

El a mulțumit echipei naționale și a menționat că a fost "o mare fericire" să scrie acest lucru anume după victorie. "Și să aibă ocazia să scrie din nou. După 1/4. Sau după 1/2. Sau, poate, după finala Euro!"- a presupus președintele.

Liderul ucrainean a menționat, de asemenea, că echipa să dovadă de caracter și putere, luptă, suportă loviturile și durerea, dar "se ridică și luptă din nou". "Ucraina, care cîștigă! Și noi foarte bine știm cu toții ce înseamnă asta. Doar un singur lucru. Slava Ucrainei!!!", a rezumat Zelensky.

Echipa națională a Ucrainei a învins echipa Suediei în optimile de finală a Campionatului European. Golurile cîștigătoare au fost marcate de Alexander Zinchenko și Artem Dovbik.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽