X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Trei boxeri moldoveni, în finala unui turneu internațional

14 noi. 2022,, 18:30   Sport
1258 0

În perioada 9-13 noiembrie, în orașul polonez Kielce a avut loc la "X Leszek Drogosz Memorial", la care au participat circa 80 de boxeri din 11 țări europene. Echipa națională a Moldovei, formată din 7 boxeri, a cîștigat 5 medalii, dintre care 3 de argint și 2 de bronz, transmite noi.md.

Medaliile de argint au fost cîștigate de Davron Bozorov (71 kg) și Andrei Zaplitnîi (92 kg), care au pierdut respectiv în fața lui Damian Durkacz și Jakub Stepinski din Polonia, precum și Andrei Chiriacov (80 kg), care a pierdut în fața azerului Murad Alakhverdiyev.

Medalii de bronz au primit Victor Vacula (60 kg) și Valeriu Razmerița (80 kg), care au pierdut în semifinale în fața irlandezului Joyce Davy Oliver și, respectiv, Murad Alakhverdiyev din Azerbaidjan.


Ștefan Vozniacovschi (63,5 kg) și Dmitri Cosciug (86 kg) nu au reușit să-și învingă rivalii: irlandezul Frank Klari și polonezul Klemens Szepamak în luptele de deschidere.

Acest turneu este o nouă etapă de pregătire pentru Cupa Mondială din mai de la Tașkent și Jocurile Olimpice Europene de vară de la Cracovia. Participarea membrilor Echipei Naționale a Moldovei la cantonamente și competiții este rezultatul acțiunilor comune ale Federației de Box și Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?