Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Tensiuni la Sheriff: Luvannor Henrique îl acuză pe antrenor

22 sep. 2023,, 16:46   Sport
4335 0

La finalul meciului, experimentatul fotbalist al lui Sheriff, brazilianul cu cetățenie moldovenească Luvannor Henrique a făcut declarații explozive. Brazilianul a fost nemulțumit de faptul că a fost rezervă și a apărut pe teren abia în minutul 88.

Luvannor Henrique de la Sheriff îl acuză pe antrenorul Roberto Bordin de lipsă de respect.

"Am venit aici să joc în cupele europene. Antrenorul a decis că nu voi juca astăzi, nu știu din ce motive. Probabil că nu mă simpatizează. Văd ce se întîmplă și îmi dau seama că nu este recunoscător. Nu știu ce se va întîmpla în continuare. Vom vedea.

A fost foarte frustrant pentru mine să nu fiu în garnitura de start. El m-a trimis pe teren să joc ultimele cinci minute, cred că este o lipsă de respect față de mine", a declarat Luvannor Henrique, relatează moldova1.md

Roberto Bordin nu a explicat încă decizia sa în privința lui Luvannor Henrique. Fotbalistul a revenit la Sheriff în vara anului trecut și a ajutat echipa să se califice în faza grupelor din Europa League. El a jucat în toate meciurile din calificările europene, cu excepția meciului din grupa a treia a preliminariilor cu BATE Borisov. Luvannor a ratat acel meci după ce a fost suspendat în meciul de calificare în Liga Campionilor împotriva lui Maccabi Haifa.

1
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?