X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Sheriff Tiraspol s-a impus în fața CSF Bălți cu scorul de 2-0

29 aug. 2021,, 17:33   Sport
2835 0

Sheriff Tiraspol și-a luat revanșa în fața formației CSF Bălți după înfrîngerea din prima etapă. "Viespile" s-au impus, aseară, pe terenul adversarului în cea de-a opta etapă a Diviziei Naționale.

Echipa antrenată de Iuri Vernidub a învins cu scorul de 2-0. Sheriff, proaspăta participantă a fazei grupelor Ligii Campionilor, a marcat cîte un gol în fiecare repriză. Momo Yansane a înscris în minutul 44, iar Nadrey Dago la începutul mitanului secund. "E clar că euforia a trecut. Ne-am bucurat 1-2 zile și ne-am mobilizat pentru Divizia Națională. Meciul de azi ne-a demonstrat că sîntem gata să jucăm pe mai multe fronturi. Nu mai e nicio euforie, fotbaliștii sînt profesioniști și își fac treaba bine.", a relatat, Victor Mihailov, antrenor secund Sheriff Tiraspol.

"Le-am spus băieților în vestiar că pînă cînd nu vor crede în forțele proprii astfel de meciuri vor avea mereu. Trebuie să mai încrezători, să jucăm fotbal și să mergem înainte.", a menționat Igor Rahaev, antrenor CSF Bălți. Sheriff Tiraspol a disputat abia al patrulea meci în actuala ediție a Diviziei Naționale și este pe locul patru cu 9 puncte acumulate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?