X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Schimbări la FC Codru Lozova: Au plecat 10 jucători și au venit trei

17 ian. 2019,, 17:40   Sport
4209 0

FC CodruLozova se pregăteşte să impresioneze la debutul său în Divizia Naţională de fotbal. Lotul clubului lozovean a suferit schimbări masive înaintea primului sezon al codrenilor în primul eşalon valoric al fotbalului moldovenesc.

Antrenorul Valeriu Andronic a rămas fără 10 jucători care au obținut promovarea, în schimb pînă acum a fost primenit cu alţii 3. Mihai Apostol, Arcadie Rusu şi Corneliu Ţîbuleac au semnat cu FC Codru şi sînt nerăbdători să arate de ce sînt în stare la noua lor echipă.

"sîntem o echipă tînără, ambiţioasă. Avem planuri să progresăm meci de meci", a spus mijlocaşul FC Codru Lozova, Mihai Apostol.

"E o provocare foarte bună. Eu şi ceilalţi, fiind o echipă, trebuie să demonstrăm ceva celor care nu cred în noi", a spus fundaşul FC Codru Lozova, Arcadie Rusu.

FC Codru, campioană a Diviziei A în 2018, mai are de trecut procedura de licenţiere la Federaţia Moldovenească de Fotbal pentru a putea evolua în eșalonul valoric imediat superior.


Jucătorii sînt deja pregătiţi moral pentru a furniza surprize în Divizia Naţională, în meciurile cu Sheriff, Milsami sau Petrocub.

"Orice e posibil. Eu cred în FC Codru, staff-ul tehnic crede în noi. O să facem tot posibilul", a spus mijlocaş FC Codru Lozova, Corneliu Țîbuleac. "Recunoaştem că Divizia Naţională nu este Divizia A. De aia şi ne-am strîns mai devreme ca toţi ceilalţi", a spus căpitanul FC Codru Lozova, Ghenadie Ochinca.

Antrenorul Valeriu Andronic susține că în noul sezon își dorește să aibă concurenţă pentru fiecare poziţie în teren.

"Totul depinde numai de jucători, de atîrnarea lor, dorinţa, atitudinea, disciplina, care o să o demonstreze în perioada de pregătire", a spus antrenor FC Codru Lozova, Valeriu Andronic. Noua ediție de campionat în Divizia Naţională de fotbal va începe pe data de 16 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?