X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ofertă de milioane de euro pentru un star al Barcelonei

25 mar. 12:00   Sport
3842 0

Liga saudită i-ar fi oferit lui Robert Lewandowski un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an, potrivit Mundo Deportivo.

Cu toate acestea, polonezul vrea să rămînă la Barça şi este puţin probabil să ajungă în liga profesionistă saudită, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

Nu este pentru prima dată cînd Arabia Saudită se arată interesată de atacantul polonez, pe care ar fi dorit să îl achiziţioneze în urmă cu mai puţin de un an. De data aceasta însă, oferta este şi mai spectaculoasă.

Cu toate acestea, atacantul polonez, în vîrstă de 35 de ani, nu este interesat de provocarea saudită. Potrivit presei catalane, el ar dori să rămînă la FC Barcelona, unde mai are un an de contract, cu opţiune pentru încă un an.


Lewandowski consideră, fără îndoială, că mai are lucruri de reuşit în Europa. Stilul de viaţă din Barcelona, de care se bucură polonezul şi familia sa, este de asemenea un argument împotriva unei mutări în Arabia Saudită.

Dacă Lewandowski ar părăsi Barcelona în viitor, Mundo Deportivo susţine că atacantul ar prefera să se mute în Statele Unite.

1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?