Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Neymar a anunţat pentru ce echipă va juca în noul sezon

20 iul. 2023,, 17:46   Sport
3077 0

Brazilianul Neymar a declarat că speră să rămînă la Paris Saint-Germain şi în echipa naţională a Braziliei, pe fondul zvonurilor privind plecarea sa de la clubul francez şi după ce a lăsat semne de îndoială privind viitorul său internaţional după eşecul "Selecao" la Cupa Mondială din Qatar, informează AFP.

"Eu sper să joc în acest sezon la PSG, am un contract cu Paris Saint-Germain şi pînă acum nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare. Eu sînt totuşi liniştit, chiar dacă nu este multă dragoste între suporteri şi jucători. Dar voi fi acolo, cu sau fără dragoste", a afirmat Neymar într-un interviu difuzat miercuri pe postul YouTube al ziaristului sportiv Casimiro Miguel, transmite agerpres.ro

Atacantul "Selecao" nu a mai jucat din 19 februarie, cînd a fost victima unei accidentări la glezna dreaptă în cursul meciului cu formaţia Lille OSC. După accidentarea la gleznă, brazilianul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în luna martie, care l-a împiedicat să dispute finalul de sezon cu PSG.

"Este o o accidentare problematică, este foarte inconfortabil. Procesul a fost dureros şi dificil, dar eu caut să-mi revin. Victoria face parte mereu din obiective, dar îmi doresc să joc bine, este primul lucru", a adăugat Neymar.

Numele atacantului sud-american a fost vehiculat în această vară în legătură cu un posibil transfer la un alt club, însă şansele ca Neymar să plece de pe Parc des Princes înaintea startului noului sezon sînt destul de reduse.


Atacantul brazilian a afirmat, de asemenea, că va continua să poarte culorile echipei naţionale a Braziliei, după ce a lăsat să planeze îndoiala după eşecul cu Croaţia, la penalty-uri, în sferturile Mondialului din Qatar de anul trecut.

"După Cupa Mondială, nu am mai vrut să continui, nu din cauza durerii că am pierdut, ci pentru a evita ca familia mea să sufere, pentru că asta este foarte important. Dar vor trebui să suporte încă. M-am gîndit mult şi îmi doresc un titlu mondial, pe care Brazilia nu l-a mai cîştigat din 2002", a explicat Neymar

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?