Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Neymar speră să revină gratis la FC Barcelona în 2022

6 apr. 2021,, 00:00   Sport
4569 0

Starul brazilian Neymar a oprit negocierile privind prelungirea contractului său cu Paris Saint-Germain, în speranţa că va putea fi din nou coechipier cu argentinianul Lionel Messi la echipa de fotbal FC Barcelona, începînd din vara anului 2022, anunţă presa spaniolă.

Neymar s-a despărţit de Barcelona în 2017, cînd a semnat cu PSG, după ce francezii i-au achitat clauza de reziliere a contractului său cu catalanii, în valoare de 222 milioane dolari, brazilianului fiind de atunci cel mai scump fotbalist al planetei.

Cele două părţi păreau foarte aproape de a parafa un nou acord, pe care l-au negociat în ultimele luni, însă Neymar s-a răzgîndit se pare, după ce a aflat că sînt şanse tot mai mari ca Messi să rămînă pe Camp Nou şi din sezonul viitor, după alegerea lui Joan Laporta în funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona.

Starul brazilian nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a juca din nou alături de bunul său prieten argentinian, iar posibilitatea ca Neymar să revină gratis la Barca îi încîntă şi pe responsabilii grupării "blaugrana".

În vara anului trecut, cînd Messi şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la FC Barcelona, au existat speculaţii legate de un posibil transfer al argentinianului la Paris Saint-Germain, una dintre grupările interesate de serviciile sale, alături de Manchester City.

În urmă cu cîteva săptămîni, Andre Cury unul dintre agenţii implicaţi în transferul brazilianului de la Santos la FC Barcelona, în 2013, a afirmat că "Neymar şi Messi vor juca din nou împreună, dar nu la Paris, ci la Barcelona".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?