COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Milsami Orhei a obținut a șaptea victorie în Divizia Națională de fotbal

Milsami Orhei continuă marșul triumfal în Divizia Națională de fotbal ! "Vulturii roșii" au obținut a șaptea victorie consecutivă în această ediție de campionat.

Echipa antrenată de Serghei Dubrovin s-a impus de această dată în fața formației Speranța Nisporeni cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat în minutul 82 de Alexandru Dedov, transmite publika.md.

SERGHEI DUBROVIN, antrenor Milsami: "Ambele echipe sînt cam la același nivel de pregătire. A fost un meci interesant cu multe ocazii atît la poarta noastră, cît și la poarta adversă. Cum se mai spune în fotbal a cîștigat cel mai puternic.

VOLODIMIR PROKOPINENKO, antrenor Speranța Nisporeni: "Un rezultat de egalitate era să fie echitabil. Consider că nici o echipă nu a meritat înfrîngerea. E părerea mea personală. Din păcate am pierdut."

Milsami nu a mai fost învinsă în campionat de mai bine de două luni.

Într-un alt meci al etapei a 12-a a Diviziei Naționale, nou-promovata Dacia-Buiucani a surclasat-o pe Dinamo-Auto Tiraspol cu 4-0. Gazdele au marcat două goluri pînă la pauză prin Corneliu Cotogoi și Marin Căruntu și încă de două ori în mitanul secund prin Vadim Crîcimari și Dumitru Bivol.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load