X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Messi are cele mai multe trofee cîștigate din întreaga istorie a fotbalului

22 aug. 2023,, 09:30   Sport
9122 0

Inter Miami a cîștigat Cupa Ligii, după ce a învins-o în finală pe Nashville SC, 10-9 la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar de joc.

Așa cum s-a întîmplat la fiecare meci jucat de la mutarea în SUA, Lionel Messi a fost protagonist. Argentinianul a marcat golul de 1-0 și a transformat o lovitură de departajare. La final, Lionel Messi a fost purtat pe brațe de coechipieri datorită cîștigării trofeului, însă mai era un motiv de sărbătoare.

Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe trofee cîștigate din întreaga istorie a fotbalului. Cupa Ligii din Statele Unite ale Americii este al 44-lea trofeu cîștigat în carieră lui.

Argentinianul era, pînă duminică dimineață, la egalitate în acest top cu Dani Alves, fotbalist care nu-l mai poate depăși. Brazilianul s-a retras și acum are probleme cu legea, notează Noi.md cu referire la jurnal.md.

Podiumul clasamentului este completat de egipteanul Hossam Ashour, cu 37 de trofee, care, deși nu și-a anunțat încă retragerea, are 37 de ani și este liber de contract din septembrie 2022.


Și Andres Iniesta are 37 de trofee și, chiar dacă încă joacă, la Emirates Club, faptul că a ajuns la 39 de ani arată că este aproape imposibil să-l egaleze pe Lionel Messi.

16
1
2
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?