X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Manchester City - FC Copenhaga: Cine merge în sferturile de finală ale Champions League

7 mar. 00:08   Sport
1762 0

Meciul dintre Manchester City și FC Copenhaga s-a încheiat cu victoria ”Cetățenilor”, scor 3-1, în manșa secundă din optimile de finală ale Champions League.

În primul meci, elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu scorul de 3-1.Astfel, Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

Manchester City - Copenhaga 3-1. Calificare fără emoții pentru Haaland & co.

Trupa lui Pep Guardiola a început perfect partida de pe Etihad, iar Akanji a deschis scorul cu o execuție din interiorul careului, după o centrare a lui Julian Alvarez.

Patru minute mai târziu, ”Cetățenii” au marcat din nou. După ce Rodri a nimerit bara transversală cu o execuție cu capul, balonul a ajuns la Julian Alvarez care l-a învins pe Grabara cu un șut perfect.

Oaspeții au redus din diferența de pe tabelă în minutul 29 prin Elyounoussi, după un contraatac rapid și o combinație frumoasă a danezilor în careul englezilor.

Scorul final a fost stabilit de Erling Haaland în prelungirile primei reprize.

Cel de-al doilea act al înfruntării a fost mult mai echilibrat, însă nu a fost lipsit de evenimente. Matheus Nunes a părăsit terenul după ce a suferit o accidentare horror la deget.

Pe final, ”Cetățenii” puteau majora diferența de scor, dar Rico Lewis a nimerit bara.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?