Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Liverpool s-a impus în derby-ul cu Manchester City în Premier League

17 oct. 2022,, 11:15   Sport
2043 0

Liverpool a reuşit să cîştige derby-ul campionatului de fotbal al Angliei, 1-0 cu campioana Manchester City, duminică, pe Anfield, în etapa a 11-a din Premier League, transmite agerpres.ro.

Unicul gol a fost marcat de egipteanul Mohamed Salah (76), lansat pe contraatac de portarul Alisson Becker.

Pep Guardiola, antrenorul ''cetăţenilor'', s-a arătat nemulţumit de un gol anulat lui Phil Foden, pentru un fault comis anterior de Erling Haaland, în timp ce tehnicianul ''cormoranlor'', Jurgen Klopp, a fost eliminat deoarece a protestat pentru neacordarea unei lovituri libere (min. 86).

Primul eşec suferit de City în acest sezon i-a permis lui Arsenal să se desprindă în clasament, ''tunarii'' învingînd în această etapă Leeds cu 1-0, în deplasare.

Manchester United a fost ţinută în şah de Newcastle, 0-0, chiar pe Old Trafford, ''coţofenele'' avînd şi două bare, ambele prin Joelinton, în prima repriză.

West Ham, adversara formaţiei FCSB în Europa Conference League, a remizat cu Southampton în deplasare, 1-1. ''Sfinţii'' au deschis scorul prin Perraud (20), dar Declan Rice (64) a egalat după pauză pentru londonezi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?