X 

Juniorii încep aventura în preliminariile Campionatului European de fotbal

27 sep. 09:30   Sport
1994 0

Echipa națională de junori "sub 17 ani" a Republicii Moldova va debuta astăzi în miniturneul de calificare a Campionatul European de fotbal din 2024.

La competiția din acest an organizată de țara noastră, micii "tricolori" se află într-o grupă cu Suedia, Polonia și Letonia. Selecționata antrenată de Igor Negrescu va juca primul meci cu Suedia. Partida se va disputa pe terenul 2 al Complexului sportiv Zimbru din Chișinău, de la ora 16:00, iar intrarea va fi gratuită.

Selecționerul Igor Negrescu a convocat 20 de fotbaliști. 18 dintre aceștia evoluează în competiția internă de juniori, iar doi joacă în afara țării, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

După partida cu Suedia, echipa de juniori sub 17 ani a Republcii Moldova va juca pe 30 septembrie cu Polonia, iar pe 3 octombrie va întîlni reprezentativa similară a Letoniei.

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și cinci selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?