X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Igor Untilă: „Iubiți-vă familiile, investiți în ele” (VIDEO)

22 aug. 2020,, 18:15   Sport
3542 1

Familia este cea care ne ajută să trecem peste cele mai dificile momente din viață. Chiar dacă uneori ne confruntăm cu anumite slăbiciuni, motivul pentru care ar trebui să mergem mai departe sînt oamenii dragi, pentru care merită să lupți.

Cu o astfel de lecție de viață vine antrenorul lotului naţional la box, Igor Untilă, care se declară un soț și un tată fericit. Acesta are trei copii și o soție minunată, care l-au motivat și ajutat să meargă înainte.

„De cele mai multe ori, oamenii puternici sînt aruncați de pe carosabil de slăbiciunile lor. Doresc să vă îndemn să dețineți controlul asupra slăbiciunilor si să le biruiți. Poți fi puternic, dar dacă ești slab în interior, atunci cedezi la orice obstacol. Iubiți-vă familiile, investiți în ele, investiți în voi. Dacă o să investești dragoste, atenție, stimă, prietenie - exact asta vei primi de la familia ta. Fii puternic, fii curajos și întotdeauna dorește-ți mai mult și mai bine pentru familia ta”, spune Igor Untilă în filmulețul său postat pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?