X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

FMF va acorda cluburilor un sprijin considerabil

23 iun. 2020,, 23:00   Sport
2869 1

Federația Moldovenească de Fotbal vine cu un suport considerabil pentru cluburi, în perioada de după pauza competițională cauzată de pandemia COVID-19.

Comitetul Executiv al FMF a emis astăzi un set de decizii, care au menirea să ajute echipele participante în Campionatul R.Moldova la fotbal, informează moldfootball.com.

Astfel, începînd cu noul sezon sportiv, Federația va compensa cheltuielile serviciilor de arbitraj, care vor fi acoperite integral la toate competițiile organizate de FMF. De asemenea, a fost micșorată taxa pentru legitimarea jucătorilor străini cu 30 de mii de lei. Acest lucru va permite cluburilor care vor reprezenta Republica Moldova în cupele europene să-și completeze lotul, avînd cheltuieli mai mici. Totodată, Federația va compensa parțial cheltuielile legate de organizarea Campionatului R. Moldova la fotbal, sezonul 2020-2021 și anume:

- Serviciul asistența medicală de urgență la etapa prespitalicească (ambulanța), pentru deservirea meciurilor din cadrul Diviziei Naționale și Diviziei A;

- Examenul medical-sportiv al jucătorilor cluburilor din Divizia Națională și Divizia A, în limita numărului maxim de jucători ce pot fi legitimați, conform articolul 4.13 din Regulamentul Campionatului R. Moldova la fotbal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?