X 
Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Ce restricții sanitare vor fi impuse la meciurile Campionatului European de Fotbal

25 mar. 2021,, 18:45   Sport
1707 0

Comitetul rus de organizare a Campionatului European de Fotbal va impune restricții sanitare minime la cele trei meciuri ale Campionatului European de Fotbal care se vor desfășura în Sankt Petersburg, transmite MOLDPRES.

Directorul comitetului rus de organizare, Aleksei Sorokin a declarat că există acordul autorităților sanitare ruse pentru prezența spectatorilor pe stadion în proporție de 50 la sută. „Lucrăm la găzduirea suporterilor străini şi acest lucru nu a fost respins de autorităţi”, a adăugat Sorokin, afirmînd că este „sigur că meciurile se vor putea desfăşura cu minimum de restricţii posibile”.

Autoritățile Federației Ruse au ridicat aproape în totalitate restricţiile sanitare impuse de pandemia de Covid-19, apreciind că vîrful pandemiei s-a consumat în această iarnă, atunci cînd un al doilea val a afectat ţara. Guvernul rus nu a instituit carantina, prioritate fiind reluarea proceselor economice.

Conform datelor prezentate de UEFA, stadionul din Sankt Petersburg are o capacitate de 61.000 de locuri. Aici ar urma să se desfășoare trei meciuri din Grupa B (din care fac parte Danemarca, Finlanda, Belgia, Rusia) şi un sfert de finală din cadrul competiției fotbalistice care va avea loc în perioada 11 iunie-11 iulie.

EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021 în 12 orașe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania)

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?