X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Dodon a promis distincţii sportivilor premianţi la ediţia a II-a a Jocurilor Europene

21 iun. 2019,, 14:00   Sport
2030 0

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a promis înalte distincţii de stat cîștigătorilor moldoveni de medalii la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Europene, care încep astăzi la Minsk, menţionînd că mai mulți sportivi moldoveni au șanse bune să urce pe podium.

Șeful statului a făcut această declaraţie în timpul unei vizite în Complexul Olimpic, unde a venit să salute și să se adreseze un mesaj echipei naționale olimpice a Republicii Moldova, transmite Noi.md.

Președintele ţării i-a felicitat pe atleții noștri cu ocazia posibilităţii pe care o au de a reprezenta țara noastră la Jocuri și le-a dorit victorii frumoase pentru slava Moldovei. Selecţionata Moldovei este formată din 50 de persoane care vor concura la 10 probe sportive și mulți dintre ei au șansa de a urca pe podiumul de onoare. Igor Dodon a promis că sportivii care vor cîștiga medalii vor fi decorați cu distincții înalte de stat de către Președintele țării.

De asemenea, șeful statului a fost plăcut surprins de amploarea Complexului Olimpic și a felicitat partea belarusă pentru organizarea excelentă a evenimentului sportiv. În total, la ediția a II-a a Jocurilor Europene participă aproximativ 6 mii de sportivi din 50 de țări, care vor concura la 15 probe sportive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?