Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Desfășurarea competițiilor internaționale în Moldova, sprijinite de Guvern

31 mai. 2023,, 21:30   Sport
2386 0

Cabinetul de miniștri a aprobat Normele financiare pentru desfășurarea competițiilor sportive internaționale, organizate în Republica Moldova. Inițiativa aparține Ministerului Educației și Cercetării (MEC).

„Prin politicile promovate de MEC, diversificăm modalitățile de sprijin a sportivilor de performanță. Desfășurarea competițiilor internaționale în Republica Moldova creează un mediu favorabil pentru sportivii noștri, contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova pe plan internațional”, a subliniat ministrul Anatolie Topală.

Astfel, competițiile internaționale sportive organizate pe teritoriul Republicii Moldova vor beneficia de sprijin financiar din partea MEC, în conformitate cu regulile și cerințele stabilite de regulamentele de organizare a competițiilor sportive ale federațiilor sportive internaționale.

Aceasta va crea un cadru favorabil pentru organizarea și desfășurarea de evenimente sportive de prestigiu în țara noastră, sporind vizibilitatea și îmbunătățind imaginea Republicii Moldova pe plan internațional, precizează MEC.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?