Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Cuțelaba și-a aflat primul său adversar

2 ian. 15:30   Sport
1660

Luptătorul moldovean Ion Cuțelaba și-a aflat primul său adversar din Noul An. Compatriotul nostru va lupta în Ultimate Fighting Championship, cea mai mare promoție de arte marțiale mixte, cu americanul Ryan Spann, supranumit și „Superman”.

Confruntarea este programată pentru 26 februarie. Organizatorii nu au anunțat oficial unde va avea loc turneul UFC Fight Night, însă presa americană scrie că lupta se va disputa, cel mai probabil la Las Vegas, transmite publika.md.

Adversarul lui Cuțelaba, Spann are 30 de ani și a debutat în Ultimate Fighting Championship în 2018. De atunci, el a luptat de 7 ori în octagon și a obținut 5 victorii, iar în alte două confruntări a pierdut.

Ultima dată, Spann a luptat în luna septembrie anul trecut și a fost învins de compatriotul său Anthony Smith.

Ion Cuțelaba are 28 de ani și este supranumit "Hulk de Moldova". El a debutat în UFC în 2016. Moldoveanul are în palmares 11 lupte disputate în cușca Ultimate Fighting Championship.


Ion a înregistrat pînă acum 5 victorii, 5 înfrîngeri și o remiză. În ultima sa confruntare, Cuțelaba l-a învins pe americanul Devin Clark.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав