Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cristiano Ronaldo, eliminat cu Al-Nassr din Supercupa Arabiei Saudite

27 ian. 2023,, 08:30   Sport
1290 0

Al-Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo, a fost eliminată joi seara din semifinalele Supercupei Arabiei, după ce a fost învinsă de Al-Ittihad cu scorul de 3-1, scrie presa română.

Cristiano Ronaldo mai are de așteptat pînă să pună mîna pe un nou trofeu. Echipa sa, Al-Nassr, a pierdut în fața celor de la Al-Ittihad pe stadionul King Fahd din Riyadh, acolo unde s-a disputat semifinala Supercupei Arabiei. Centralul acestui meci a fost olandezul Danny Makkelie.

Al-Ittihad a început energic partida, iar în minutul 15 deja intrau în avantaj grație golului înscris de brazilianul Romarinho.

Cristiano Ronaldo a fost aproape să marcheze primul gol într-o competiție pentru Al-Nassr în finalul primei reprize, însă lovitura sa puternică de cap a fost respinsă cu un reflex uluitor de portarul Grohe.

Imediat după această fază, Al-Nassr avea să sufere enorm că nu a marcat, pentru că Al-Ittihad și-a majorat avantajul în urma unui contraatac. Romarinho, marcatorul primului gol, l-a găsit liber în careu pe Hamdallah, care a înscris pentru 2-0, iar Al-Ittihad a intrat cu un mare avantaj la vestiar.


După pauză, Al-Nassr a forțat și a menținut în mare parte posesia balonului, însă fără succes. Cristiano Ronaldo a încercat din nou poarta dintr-o lovitură liberă, însă mingea s-a dus peste bara transversală.

După cîteva minute, brazilianul Talisca a redus din diferență după ce a interceptat o centrare bună în careu și a trimis un șut puternic care l-a învins pe Grohe.

În minutele de final, Al-Nassr s-a aruncat în atac, iar adversarii au profitat de această tactică. În urma unui alt contraatac de manual, același Romarinho, care cu siguranță a primit titlul pentru cel mai bun om al meciului, i-a pasat lui Shanqeeti, care a finalizat pentru 3-1, stabilind scorul final al întîlnirii.

Cifrele lui Ronaldo în meciul Al Ittihad - Al Nassr:

Goluri: 0

Pase decisive: 0

Şuturi pe poartă: 1

Şuturi pe lîngă poartă: 1

Şuturi blocate: 0

Driblinguri reuşite: 1 din 2

Atingeri: 44

Pase reuşite: 22 din 28 (79%)

Dueluri la sol cîştigate: 4 din 6

Dueluri aeriene cîştigate: 1 din 5

Mingi pierdute: 12

Faulturi comise: 0

Faulturi suferite: 2

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?