X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Care este planul echipei Sheriff pentru meciul cu Roma din Europa League

17 sep. 2023,, 13:15   Sport
2199 0

Antrenorul principal al clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Roberto Bordin, a recunoscut că echipa va avea un meci dificil cu italienii de la Roma în Europa League, iar staff-ul tehnic încă se gîndește la planul pentru următorul meci.

El a spus despre aceasta răspunzînd la întrebările jurnaliștilor după meciul din runda a 5-a a Superligii Sheriff contra FC Florești, care s-a încheiat cu o victorie desăvîrșită a echipei din Tiraspol.

- Fotbalul a fost vesel, cu multe goluri, sînteți mulțumit de calitatea jocului echipei?

- Rezultatul a fost foarte important pentru noi, am obținut victorie cu scorul 5-1. Am marcat un gol rapid, apoi un al doilea și un al treilea. Acest lucru arată că am avut concentrarea potrivită și o atitudine bună față de joc.

- Astăzi a fost o rotație mare de jucători, cineva a jucat o repriză. A fost o pregătire pentru Roma?


- Le-am dat timp de joc jucătorilor care vor juca în Europa League pentru ca ei să simtă jocul.

- Jucătorii așteaptă cu nerăbdare acest meci?

- Startul în Europa League este un eveniment foarte important pentru ei. Dar pentru noi acum este foarte important să ne refacem forțele pentru următorul meci. Trebuie să ne recuperăm.

- Ați venit cu un plan pentru meciul cu Roma?

- Bineînțeles, Roma este o echipă foarte puternică, unul dintre liderii fotbalului italian. În plus, au un antrenor care a cîștigat totul în fotbal. Va fi foarte dificil. Ne vom gîndi cum să rezolvăm problemele.

FC Sheriff va juca primul său meci din grupele UEFA Europa League împotriva unuia dintre giganții fotbalului italian - Roma, pe 21 septembrie 2023.

Meciul va avea loc la Tiraspol, pe arena principală a FC Sheriff, la ora 19:45.

Roma din 2021 este antrenată de celebrul antrenor portughez Jose Mourinho. În ultimele două sezoane, echipa sa a jucat două finale: una în Liga Conferințelor și cealaltă în Europa League. Roma ar putea aduce în țara noastră vedete precum Romelu Lukaku, campionii mondiali Paulo Dybala și Leandro Paredes.

Conform tragerii la sorți, Sheriff a fost repartizată în Grupa G, din care mai fac parte vicecampioana Cehiei, Slavia (Praga), și vicecampioana Elveției, Servette.

Va fi pentru a șasea oară cînd Sheriff Tiraspol va participa la faza grupelor din Europa League.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?