X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Brazilia a cîştigat meciul cu Peru la Copa America

24 iun. 2021,, 07:16   Sport
2286 0

Brazilia a câştigat meciul cu Peru la Copa America, scor 4-0, dar a făcut-o mult mai greu decât o arată scorul. Neymar a marcat unul dintre goluri, în minutul 68 şi a ajuns la ... 68 de reuşite pentru Selecao.

Celelalte goluri au fost reuşite de Alex Sandro (min. 12), Everton Ribeiro (min. 89) şi Richarlison (min. 90+3).

La finalul partidei, Neymar a cedat nervos şi a început să plângă, apăsat, probabil de multiplele tensiuni pe care a fost nevoit să le traverseze în ultimii doi ani.

Neymar a ajuns la al patrulea meci consecutiv în care marchează pentru Brazilia şi a ajuns la 68 de reuşite, în 107 selecţii, la 9 goluri distanţă de Pele. Legendarul brazilian (80 de ani), a evoluat în 92 de partide pentru Brazilia şi a marcat de 77 de ori.

Neymar putea marca mai repede în meci, dacă arbitrul nu s-ar fi răzgândit la intervenţia VAR la acţiunea din minutul 59, când a dictat penalty iniţial, apoi şi-a modificat decizia.


"Am trecut prin multe în ultimii doi ani, care au fost complicaţi. Cifrele nu reprezintă nimic în comparaţie cu fericirea pe care o am să joc pentru Brazilia. Astăzi trecem prin momente dificile în lume. Să fii oglinda cuiva, să oferi bucurie reprezintă o fericire enormă", a spus Neymar, citat de 7sur7.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?