Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Bayern Munchen, înfrîngere surprinzătoare pe teren propriu

22 ian. 20:30   Sport
2322 0

Bayern Munchen a suferit o înfrîngere pe teren propriu cu 1-0 în fața lui Werder Bremen, duminică, după un gol al lui Mitchell Weiser, și rămîne la șapte puncte de liderul Bayer Leverkusen, în cursa pentru titlu în Bundesliga.

Bayern nu a reușit să înscrie într-un meci de campionat pe teren propriu pentru prima dată din februarie 2020, punînd capăt unei serii de 65 de meciuri consecutive pe teren propriu cu cel puțin un gol.

Bayern rămîne cu 41 de puncte pe locul al doilea, cu un meci mai puțin jucat. Leverkusen se află la 48 de puncte, după victoria de sîmbătă, în ultimul moment, cu 3-2 în fața lui RB Leipzig.

VfB Stuttgart se află pe locul trei, cu 34, în timp ce Werder este pe locul 12, cu 20 de puncte, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Gazdele, care înfruntă miercuri Union Berlin în meciul de campionat amînat, au părut departe de a fi proaspete după un scurt stagiu de pregătire în Portugalia, la începutul acestei săptămîni.


"A fost o victorie meritată pentru Werder", a declarat antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel. "Timp de 70 de minute nu am jucat ca o echipă care vrea să cîștige, să lupte pentru titlu".

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?