X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

FC Barcelona au fost invinsa categoric in deplasarea din Portugalia cu Benfica Lisabona

30 sep. 2021,, 22:54   Sport
2153 0

FC Barcelona trece printr-o perioada extrem de dificila. Catalanii au fost invinsi categoric in deplasarea din Portugalia cu Benfica Lisabona, scor 3 la 0.

Partida din a doua etapa a Ligii Campionilor a inceput dezastruos pentru Barcelona. Spaniolii erau condusi inca din minutul al treilea dupa golul lui Darwin Nunez. Avantajul gazdelor a fost dublat de Rafa Silva, iar scorul final a fost stabilit din nou de Nunez. Atacantul din Uruguay a transformat o lovitura de la 11 metri si a completat, astfel, dubla, transmite Noi.md cu referire la Protv.md.

Presa din Spania scrie ca antrenorul ros-albastrior, Ronald Koeman, risca sa fie demis in urmatoarele zile din cauza rezultatelor slabe. Favorit la ocuparea postului de antrenor pare a fi fostul capitan al catalanilor, Xavier Hernandez, dar si Roberto Martinez, cel care in prezent conduce echipa nationala a Belgiei.

Pentru FC Barcelona este a doua infrangere consecutiva in acest sezon din Liga Campionilor. Acesta este cel mai prost start din ultimii 49 de ani. Lidera grupei E ramane Bayern Munchen. Echipa germana nu a avut probleme la intalnirea cu Dynamo Kiev. Partida s-a incheiat cu victoria categorica a bavarezilor, scor 5 la 0.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?