Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Alexandru Spiridon rămîne "stăpîn" la echipa naţională de fotbal

17 ian. 2019,, 11:10   Sport
2126 0

Selecţionerul Alexandru Spiridon rămîne la cîrma echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova. La începutul lui 2018, tehnicianul a semnat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal un contract pe un an de zile cu posibilitatea de a prelungi acordul pe acelaşi termen.

"Dat fiind faptul că ambele părţi au expus dorinţa de a continua colaborarea, contractul s-a extins în termeni legali", a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedinte al Federaţiei Moldovenească de Fotbal.

Sub bagheta lui Spiridon, "tricolorii" au jucat 11 meciuri în care au obţinut două victorii, au înregistrat cinci egaluri şi au suferit patru înfrîngeri.

"Dacă să vorbim din punct de vedere al rezultatului, rezultatul a fost unul nesatisfăcător, dar privim optimist în viitor. Începutul activităţii domnului Spiridon, meciurile care le-a avut, oficiale şi amicale, au pus baza unei activităţi pe viitor", a spus vicepreşedintele FMF.

Cu Alexandru Spiridon pe bancă, reprezentativa ţării noastre va debuta pe 22 martie în preliminariile EURO-2020 cu meciul de la Chişinău în compania campioanei mondiale en-titre, Franţa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?