Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Unul dintre cei mai mari fotbaliști moldoveni din toate timpurile și-a încheiat cariera de jucător

25 mar. 15:30   Sport
4548 0

Unul dintre cei mai mari fotbaliști moldoveni din toate timpurile, Alexandru Epureanu, și-a încheiat cariera de jucător la vîrsta de 37 de ani.

Celebrul fundaș nu a mai jucat fotbal după despărțirea de clubul Ümraniyespor în vara anului trecut.

Vă reamintim că în vara anului trecut, Alexandru a declarat pentru portalul moldfootball.com că va încheia cariera de jucător în cazul în care nu va găsi un club în viitorul apropiat.

- La vîrsta mea, dacă nu ai echipă timp de 6 luni și mai mult, deja e greu să găsești ceva și să te întorci. Cînd ești mai tînăr, la 30-32 de ani, poate să se mai întîmple ceva, dar în cazul meu era clar, - a spus Alexandru.

De-a lungul carierei, Alexandru Epureanu a jucat la Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, FC Moscova, Dinamo Moscova, Krîlia Sovetov Samara, Anji Mahacikala, Istanbul Bașakșehir și Ümraniyespor. A cucerit de 3 ori titlul în Republica Moldova și de 3 ori Cupa Moldovei, dar și titlul în Super Liga Turciei. Alexandru spune că au existat mai multe momente memorabile în cariera sa.


- Am devenit campion în Turcia cu Istanbul Bașakșehir. Meciurile la națională cred că. Din păcate nu au fost multe de succes, dar alea în care am avut succes au fost întotdeauna memorabile, - a afirmat fostul fotbalist.

Epureanu este jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, 100 la număr, marcator a 7 goluri pentru "tricolori" și cel desemnat de 5 ori fotbalistul anului în Republica Moldova.

8
1
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав