X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Alexandru Paraschiv a devenit ambasador al echipamentelor sportive BOVILINE ©

26 mar. 06:00   Sport
2128 0

Cel mai bun pugilist din Moldova din ultimii doi ani, cîștigător al Cupei Europei și medaliat cu bronz la Campionatul European, Maestrul al Sportului de talie internațională la box, Alexandru Paraschiv, a semnat un contract de publicitate cu producătorul moldovean de echipament sportiv BOVILINE.

"Acum pentru mine este important să păstrez nivelul la care am ajuns și să fac următorul pas spre Jocurile Olimpice de la Paris împreună cu BOVILINE", a declarat Alexandru Paraschiv la semnarea documentului.

La rîndul său, fondatorul BOVILINE, Boris Bujor, a declarat că în prezent Alexandru Paraschiv este cel mai bun boxer din Moldova din ultimii doi ani, cîștigător al Cupei Europene și medaliat cu bronz la Campionatul European.

"Sper că cooperarea noastră va fi de succes și ne va ajuta să obținem împreună noi victorii", a spus el.

Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit imaginea campaniei publicitare "Luptă și Cîștigă", dedicată celor mai buni sportivi din Moldova.

În afară de Alexandru Paraschiv, ambasadori ai brandului mai sînt și: cîștigătorul Arnold Sports Festival UK la culturism, Leonida Ciobu (IFBB Atlet PRO), campioana mondială și europeană la lupte libere, Anastasia Nichita, unul dintre cei mai buni jucători europeni de futsal, Cristian Obadă, campionul mondial și european la lupte greco-romane, Victor Ciobanu, dublul campion european (divizia "B") la fotbal pe plajă, Nicolae Ignat, și Campionul mondial U-23 și european U-23 la lupte greco-romane, Alexandrin Guțu.

Pentru competiții și noi victorii, cei mai buni sportivi moldoveni aleg echipamentul BOVILINE.

2
0
0
2
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?