Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

A avut loc turneul "Bătălia Portarilor"

30 iul. 2023,, 21:40   Sport
2431 0

Număr-record de participanți la cea de-a 13-a ediție a turneului Bătălia Portarilor. La competiție au concurat 105 goalkeeperi la 6 categorii de vîrstă, de la toate Școlile de fotbal din țară.

"Sînt foarte mulți participanți. sînt mulți copii care au venit în premieră. În primul rînd am venit să obțin un loc cît mai bun și îmi face plăcere să fiu aici", a spus Marius Soroncean.

"Îmi place atmosfera. Concurez cu cei mai buni prieteni ai mei. Am mai fost la alte 3 ediții. Una am cîștigat-o, iar la celelalte două am ajuns în semifinale", a afirmat Nichita Lebedev.

O partidă durează 2 minute și jumătate, iar primul care marchează 5 goluri obține victoria. Organizatorul turneului, fostul portar al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova Adrian Bogdan a vorbit și despre premiile din acest an, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

"Părinții sînt entuziasmați. Cei mai mici participanți sînt născuți în anul 2015. Premiile sînt atrătoare. O vacanță în Grecia, vacanță la munte în Căile Bicazului și biciclete. Decît să ofer telefoane, mai bine biciclete, pentru că este mai sănătos." a declarat organizatorul turneului, Andrian Bogdan.


Prima ediție a Bătăliei Portarilor s-a desfășurat în anul 2011, iar de-a lungul anilor competiția a fost cîștigată de nume cunoscute cum ar fi Nicolae Calancea, Dumitru Celeadnic sau Denis Rusu.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?