X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Virgiliu Postolachi s-a transferat la Grenoble și a marcat deja primul său gol

24 iul. 2023,, 20:15   Sport
2408 0

Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi s-a transferat la finele săptămînii trecute la clubul francez de fotbal Grenoble din Ligue 2 și a marcat deja primul său gol pentru noul club într-un meci de verificare.

Contractul cu atacantul în vîrstă de 23 de ani a fost semnat pentru 3 ani – adică pînă în iunie 2026. El va juca pentru "Grenoble" sub numărul 17, scrie moldfootball.md

"Sînt foarte fericit să mă alătur lui Grenoble în acest nou proiect al său. După primele mele experiențe la PSG și Lille FC, cînd eram încă tînăr, vreau să demonstrez acum că mă pot impune în Franța. Sezonul trecut în România mi-a dat multă încredere, m-am simțit în formă și am marcat cu regularitate. Sper să continui să progresez și voi încerca să ajut echipa. În ceea ce privește rolul meu, pot juca oriunde în linia de atac, deoarece în sezonul trecut am jucat în centru, pe aripi și chiar ca fundaș", a declarat Virgiliu Postolachi după semnarea contractului.

Fostul său club a fost UTA Arad.

De menționat că francezii de la Grenoble au disputat un meci de verificare cu UNFP, echipa națională a sindicatului fotbaliștilor profesioniști din Franța, și s-au impus cu 4-0, Virgiliu Postolachi marcînd un gol la primul său meci pentru noul său club.


El a intrat în formula de start și a marcat în minutul 4.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?