COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Viața bate filmul: Bărbat prins în timp ce încerca să se „îmbogățească”

Un bărbat în vîrstă de 51 de ani locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore, chiar în momentul în care comitea un atac tîlhăresc.

Potrivit poliției, bărbatul a intrat într-un magazin alimentar și, amenințînd angajata magazinului, cît și cumpărătorii care la acel moment se aflau în interior, a încercat să sustragă mijloace bănești.

Individul avînd un cuțit în mînă și amenințînd cu moartea tînăra în vîrstă de 25 ani, i-a solicitat să deschidă aparatul de casă și să-i transmită mijloacele bănești. Aceasta profitînd la un moment dat de neatenția individului a fugit și a solicitat intervenția angajaților poliției.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a IP Rîșcani. Astfel bărbatul a fost reținut chiar la fața locului și escortat la inspectoratul de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar conform legislației în vigoare, individul riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load