X 
Arşiţa stiri: 171
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Vestitul taxator din Chișinău: „Relațiile cu oamenii, mai scumpe decît banii”

14 feb. 2023,, 12:02 (reactualizat 18 feb. 2023,, 01:14)   Societate
6910 0

A lucrat zeci de ani ca jurnalist, fiind supus mai multor provocări de-a lungul timpului, dar nu și-a pierdut speranța. Astăzi, despre el vorbește practic tot Chișinăul, datorită amabilității de care dă dovadă zilnic, la locul de muncă.

În cadrul unui interviu pentru Noi.md, jurnalistul și taxatorul Sandu Sîtnic spune că oricînd ar putea reveni în domeniul mass-media și nu ar face-o de dragul banilor, ci a relațiilor de prietenie pe care le-a legat și le poate lega în continuare.

„Niciodată nu am pus preț pe bani. Eu am un principiu – mă duc să lucrez două-trei luni, indiferent unde, și demonstrez ce pot. Și dacă sînt apreciat după munca pe care o fac și eu consider că este suficient, rămîn. Dacă nu – eu plec. Banii vin și pleacă. Rămîne omenia, relațiile cu oamenii, prieteniile pe care le legi. Astea-s mai scumpe decît banii. Am avut onoarea să lucrez, din cei care au fost și mai sînt în presă, cu Sorina Obreja, Gheorghe Gonța, Sergiu Strungaru. Deja tu știi, pentru că am colaborat la Antena C”, mărturisește Sandu Sîtnic.

Întreaga poveste a taxatorului, care a devenit viral peste noapte, poate fi văzută AICI.

9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав