X 
Arşiţa stiri: 184
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1412

Valeriu Ostalep: „Moldova are potențialul ca cetățenii săi să trăiască foarte bine”

28 mai. 10:30   Societate
3759 0

Moldova are potențialul ca cetățenii săi să trăiască foarte bine, dar pentru aceasta este nevoie de o politică competentă de implicare a tuturor, nu de excludere, așa cum se face acum.

O astfel de opinie a exprimat expertul în securitate, fostul viceministru de Externe Valeriu Ostalep, în cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru Stahurschi” de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md.

El nu este de acord cu opinia unora că Moldova, ca stat mic și independent, nu poate exista independent și trebuie să adere fie la o parte, fie la alta.

„Nu, aceasta nu este o prostie, nu este adevărat. Acest lucru este răspândit în mod intenționat de către cei care au în spate centre de influență, care ar dori acest lucru. Dar nu este adevărat. Dacă Republica Moldova nu ar avea șanse și nu ar avea dorința și capacitatea naturală de a trăi independent, noi am fi dispărut demult, căci de 300 de ani sîntem măturați dintr-o parte în alta", a declarat Valeriu Ostalep.

Potrivit lui, țara noastră trece acum din nou printr-o etapă de război între marii jucători, ceea ce cu siguranță o afectează, deoarece Moldova se află într-un punct de răscruce. Aici se termină și încep în același timp diferite culturi: și occidentală, și orientală, și rusă, și așa mai departe.

41
2
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав