X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1454

Testează acum adevăratul 5G cu viteză de până la 2 Gbps, doar la Orange ©

19 iun. 14:32   Business
6150 0

Orange Moldova invită toți pasionații de tehnologie să testeze gratuit viteza uimitoare a Internetului 5G, în zilele de 20, 21 și 22 iunie 2024, în Zona Orange 5G din Orășelul Sportiv, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet.

La eveniment, Orange va oferi tuturor vizitatorilor șansa de a trăi mai multe experiențe virtuale spectaculoase, jocuri de nivel gaming PC, pe telefon și aventuri digitale inedite, în AR și VR – totul accelerat de Internet 5G la viteză de până la 2 Gbps.

Olga SURUGIU, CEO Orange Moldova: „În premieră pentru Moldova, aducem mai aproape de toți utilizatorii adevăratul 5G cu viteză de până la 2 Gbps. Ne dorim să oferim fiecărui vizitator o experiență memorabilă, posibilă doar cu Internetul 5G. Este o oportunitate extraordinară de a vedea personal cum zboară 5G și care pot fi aplicațiile practice ale Internetului care atinge o asemenea viteză.”

Tehnologia 5G este o soluție inovatoare și avansată pentru conectivitate mobilă la viteză foarte înaltă și cu o latență redusă, care va avea un impact semnificativ asupra telecomunicațiilor și altor industrii.

Testează azi tehnologia care schimbă viitorul

În Zona Orange 5G vizitatorii vor avea parte de mai multe experiențe unice. În colaborare cu Orange Innovations din Paris, Orange Moldova aduce o serie de aventuri imersive, care devin și mai captivante cu 5G. Printre acestea sunt călătoriile virtuale fascinante prin orașul Anvers, catedrala Notre Dame de Paris cu căști VR, tenis de câmp, gaming în 5G și navigarea prin ecosistemul Apple cu Apple Vision Pro.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.orange.md/5G

Orange Moldova deține rețeaua mobilă #1, cu cele mai calitative servicii voce și date din țară. Conform ultimelor măsurări, efectuate de experții Commsquare, Orange a fost desemnată cea mai bună rețea de telefonie mobilă și Internet din Moldova. Orange deservește peste 2 milioane 600 mii de clienți și oferă servicii voce și Internet mobil, televiziune și Internet fix prin Fibră optică, cu super viteză de până la 1 Gbps.

0
0
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?