X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1455

Executivul își deschide ușile pentru cetățeni

22 iun. 17:00   Societate
2306 0

Din 1 iulie, cetățenii vor putea participa la excursii organizate în clădirea Guvernului Republicii Moldova.

Acestea vor fi programate în zilele de joi. Vizitatorii vor putea vedea inclusiv sala de ședințe, Centrul media și muzeul instituției, unde sînt expuse cadourile protocolare. Copii vor participa la o „vînătoare de comori” și vor primi cadouri, transmite moldpres.

Purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, a explicat că decizia de a organiza excursiile a fost luată după ce au fost recepționate mai multe solicitări în acest sens de la cetățeni.

„Am decis să deschidem larg ușile Executivului și vom organiza excursii la Casa Guvernului. Începînd cu luna iulie, în fiecare zi de joi, de la ora 9 pînă la ora 16.00, în clădirea Guvernului vor fi desfășurate excursii ghidate. Vizitatorii vor avea acces la sala de ședințe, la Centrul media și vor putea să vadă și cadourile protocolare în cadrul Muzeului Executivului, care se află la etajul 1. Participanții la excursii vor avea ocazia să discute și cu membrii Cabinetului de miniștri. Copii vor participa la o „vînătoare de comori” și vor primi la finalul cursei un cadou”, a punctat Daniel Vodă.

Cetățenii vor putea solicita o excursie la Casa Guvernului completînd un formular de înregistrare. Ulterior, aceștia vor fi contactați și anunțați despre ziua și ora desfășurării excursiei. Grupurile de vizitatori vor cuprinde între 3 și 35 de persoane, vîrsta minimă fiind de 7 ani, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de către un adult. Regulamentul privind desfășurarea excursiilor poate fi găsit pe site-ul gov.md la rubrica Transparență decizională.


„Intenția este una clară: deschidem larg ușile și vă invităm să vedeți unde sînt luate deciziile care afectează viața tuturor cetățenilor din țară. Programul va fi disponibil din 1 iulie și vă așteptăm să vă spunem bun venit copiilor, tinerilor, adulților care vor dori să vadă cum este activitatea aici, la Guvern”, a spus Daniel Vodă.

Clădirea Executivului se află în centrul capitalei.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав