X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 581
Preşedintele stiri: 3734

Usatîi: Toate aceste șmecherii o să aducă la un scandal mai mare decît furtul miliardului

30 mai. 09:30   Societate
2855 1

După ce a făcut mai multe dezvăluiri în cazul tarifelor la gaz, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că într-o zi toate șmecheriile cu gazele naturale vor aduce la un scandal mai mare decît furtul miliardului.

Declarațiile vin după ce, ieri, politicianul a spus că mai multe companii din țară care au dreptul de a vinde gaze naturale, o fac la un preț mult mai mic decît cel achitat de consumatorii casnici.

”Astăzi toate aceste șmecherii, incompetență și în unel cazuri mare corupți eo să aducă într-o bună zi la un scandal mai mare decît furtul miliardului. Asta e un clopoțel pentru domnul Recean și domnul Spînu. Asta ei să nu creadă că noi stăm prin popșoi, asta va rămîne oricum pentru viitor. Le dau un privet ce ține de un contract care ei foarte tare îl ascund”, a declarat Usatîi.

Reamintim că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, dezvăluie numele companiilor din Moldova care vînd gaz natural mai multor agenți economici cu un tarif cuprins între 11 și 14 lei, în timp ce restul companiilor private, dar și simpli cetățeni achită un tarif de peste 29 lei. Este vorba de cinci companii, printre care și SRL „TransAutoGaz”, fondată de S.A. „Moldovagaz”.

Adițional, Renato Usatîi îl acuză pe premierul Dorin Recean de faptul că ar cunoaște despre companiile ce vînd gazul natural cu un tarif mai mic, însă Guvernul nu întreprinde anumite măsuri în acest sens, astfel încît și persoanele fizice să beneificieze de un asemenea tarif. Mai mult, Usatîi spune că de un preț mai mic la gaz beneficiază și compania în care Dorin Recean a avut o cotă parte.


30
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?