COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 544
Coronavirus stiri: 7929

Un moldovean cu dublă cetățenie, vizat într-o cauză penală pentru spălarea a circa 30 milioane lei

2 dec. 2021,, 16:38   Societate
1759 0

Un moldovean este vizat într-o cauză penală instrumentată de Procuratura Anticorupție, pentru spălarea a circa 30 de milioane lei.

Procurorii anunță că pe 29 noiembrie, au efectuat mai multe percheziții, în cadrul cauzei penale, în urma cărora au fost ridicate mijloace electronice de comunicare, documente și înscrisuri de ciornă, care vor fi examinate de către procurori, după care ulterior urmează să le fie dată o apreciere juridică, notează Noi.md cu referire la unimedia.info.

Acestuia i se incriminează faptul că, „a organizat o schemă infracțională, prin care în scopul de a tăinui sau de a deghiza originea ilicită a banilor obținuți ilegal ca urmare a comiterii altor infracțiuni pe teritoriul altui stat, le-a oferit un statut legal pe teritoriul Republicii Moldova prin procurarea mai multor bunuri mobile și imobile”.

Despre acțiunile întreprinse și soluția emisă pe caz, Procuratura Anticorupție va informa opinia publică, revenind cu informații suplimentare.

Persoana acuzată de săvîrșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atîta timp cît vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărîre judecătorească de condamnare definitivă.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X