TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat, reținut de vameși. A primit colet cu droguri din SUA

Un bărbat de 29 de ani din Chișinău este cercetat penal pentru contrabandă cu droguri în proporții deosebit de mari, după ce s-a prezentat la oficiul poștal pentru a ridica un colet cu droguri, pe 25 noiembrie, iar în cele din urmă a fost reținut de către oamenii legii.

Vameșii spun că drogurile au fost introduse în țară printr-un colet poștal, ajuns din Statele Unite ale Americii. În urma examinării coletului, au fost depistate 115 grame de marijuana și 14 grame de ulei de canabis, transmite tv8.md.

Imediat după reținere, ofițerii Serviciului Vamal și procurorii au efectuat percheziții la adresa de domiciliu a bănuitului. Potrivit informațiilor preliminare, substanțele narcotice urmau să fie vândute în Chișinău, iar valoarea pe piață a acestora este de peste 40 de mii de lei.

Suspectul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă sub formă de privațiune de libertate pe un termen de până la 15 ani.

În prezent, Serviciul Vamal și Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul principal, efectuează acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii circumstanțelor cazului cercetat și identificării tuturor persoanelor implicate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load