X 

Un avocat cere public oprirea obiceiului de a face cereri în căsătorie în mod public

21 sep. 19:00   Societate
4812 0

Avocata Violeta Gașițoi vine cu o recomandare pentru tinerii care își cer iubita în căsătorie în mod public, în fața rudelor, prietenilor.

„Opriți acest obicei care creează pentru multe persoane anxietate și chiar dacă va fi un „Da”, acesta de multe ori se constată că nu e sincer și va urma un divorț, care e și cam costisitor, în multe cazuri, mai ales dacă sînt copii”, a scris avocata, pe pagina sa de Facebook, notează Noi.md cu referire la unimedia.

„Nu e primul caz cînd am în față cupluri care vor divorț după 6 luni de căsătorie, 1 an.

Nu contează cine vine cu inițiativa, aici e cam egal, dacă sincer.

Totodată, zic să vă spun răspunsul la cîteva cliente, ultima cu care astăzi am vorbit, e căsătorită de 6 luni, iar la întrebarea mea :


- Care sînt motivele, sînteți doar 6 luni căsătoriți?

- Eu nu am vrut niciodată să spun „Da”, am fost impusă de situație.

- Ce fel de situație? Ce aveți în vedere?

- El a făcut propunerea în fața mulțimii, eram la un eveniment unde erau rude, prieteni, multă lume și toți, toți erau așa de fericiți, și mi-a fost frică să spun „Nu”, că era să fiu urîtă de toți si eram să fiu eu rea, de aia am zis da, dar, nu pot, nu pot trăi cu el.

- Zic, am înțeles, si ce crezi tu despre situația aceasta, ce le-ai spune altor fete?

- Mai bine să îți fie rusine o dată spunînd „Nu”, decît să suferi într-o căsnicie falsă fie chiar si 6 luni, care au fost ca 6 ani din viață.

Acum, aici vreau să dau o recomandare, celor care au această intenție de a face propunerea de căsătorie în public, nu trebuie.... opriți acest obicei care creează pentru multe persoane anxietate și chiar dacă va fi un „Da”, acesta de multe ori se constată că nu e sincer și va urma un divorț, care e și cam costisitor, în multe cazuri, mai ales dacă sînt copii”, a menționat Violeta Gașițoi.

9
0
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?