COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Taximetriștii, trași pe dreapta: Ce au verificat inspectorii

Taximetriștii, trași pe dreapta: Ce au verificat inspectorii

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) în comun cu Agenția Națională Transport Auto și Inspectoratul Național de Patrulare au verificat activitatea transportatorilor de pasageri din regim taxi.

După ce agenții de circulație au „tras pe dreapta” un șir de mașini de taxi, aceștia au fost verificați dacă activează legal, dacă eliberează bonul de casă, precum și dacă nu au alte abateri de la legislație. Menționăm, că acțiunile fac parte din planul de verificări pentru luna decembrie, scrie Noi.md cu referire la curentul.md.

SFS reamintește agenților economici despre faptul că pe parcursul lunii decembrie 2019 vor fi supuși verificărilor, prin prisma controalelor fiscale, prin metoda verificării operative.


Verificărilor sînt supuse următoarele genuri de activitate:

— prestarea serviciilor de transport auto de pasageri, inclusiv în trafic național în regim de taxi, pe rute urbane/interurbane și în trafic internațional;
— prestarea serviciilor de alimentație publică;
— desfășurarea comerțului electronic;
— prestarea serviciilor de operațiuni de schimb valutar.

Scopul acestor acțiuni este sporirea nivelului de informare și conformare a contribuabililor, combaterea fenomenului de neutilizare a echipamentelor de casă și de control la efectuarea decontărilor în numerar și a altor încălcări ale legislației în vigoare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load