COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Surse: Legiştii au stabilit cauza morţii bebeluşului deputatului moldovean

Surse: Legiştii au stabilit cauza morţii bebeluşului deputatului moldovean

Bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit din cauza unei insuficienţe cardio respiratorie şi a unui edem pulmonar. Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit din cauza unei insuficienţe cardio respiratorie şi a unui edem pulmonar, arată primele cercetări, potrivit unor surse din anchetă, transmite Noi.md cu referire la Mediafax.

Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi au făcut necropsia bebeluşului care a murit duminică dimineaţă la un hotel din Iaşi.

Potrivit unor surse, cauzele preliminare ale decesului sînt insuficienţa cardio respiratorie acută şi un edem pulmonar.


Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună, iar pînă atunci legiştii vor analiza histopatolgic probele prelevate.

Primele date din anchetă arătau că bebeluşul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit sufocat după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopţii, din greşeală.

Surse din rîndul anchetatorilor spuneau că mama bebeluşului a sunat la 112, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, şi a spus că s-a aşezat în timpul nopţii peste copil, sufocîndu-l.

Femeia, în vîrstă de 35 de ani, se afla în camera unui hotel din Iaşi, împreună cu soţul său, un deputat din Republica Moldova, cînd s-a produs incidentul.

Bebeluşul în vîrstă de şase luni al deputatului din Republica Moldova a murit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Iaşi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load