TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Stoianoglo și-a pus mîinile în cap cînd a ajuns la Procuratură - declarație

„Procurorul general Alexandr Stoianoglo și-a pus mîinile în cap cînd a ajuns la Procuratură și a descoperit situația de acolo.”

Așa a încercat să explice adjunctul procurorului general Ruslan Popov controalele inițiate de șeful său la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, notează Noi.md cu referire la agora.md.

„Consider că acțiunile întreprinse de procurorul general în primele zile de mandat, organizînd controale la aceste subdiviziuni ale PG, sînt întemeiate. Să vă dăm răspuns cînd vom fi gata (cu un raport pe furtul miliardului - n. r.), vă spun că ar fi doar după ce procurorul general va stabili real starea de lucruri în aceste două structuri. A moștenit o stare pe care sînt convins că nu și-a vrut-o. Cred că și-a pus mîinile în cap cînd a intrat pe ușa Procuraturii și a analizat unde a nimerit. Dați-i timp. În două săptămîni să realizezi ceea ce nu au făcut alții ani de zile, este cam...”, a declarat procurorul general adjunct Ruslan Popov.

Menționăm că astăzi membrii Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică urmau să audieze Raportul Procuraturii Generale privind investigarea devalizării sistemului bancar. Reprezentanții PG au spus că nu sînt gata și au cerut o lună pentru a studia dosarul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri