TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sora lui Filat, către Igor Popa: Momente dureroase, sume enorme

Sora lui Filat, către Igor Popa: Momente dureroase, sume enorme

Sora lui Vlad Filat, Valentina Chilcos, a venit cu o reacţie în urma celor declarate de către fostul avocat a lui Vlad Filat, Igor Popa. Aceasta spune că Popa venea destul de des pentru a cere bani, care nu ajungeau la desnitaţie.


„D-le Igor Popa, pentru că am fost ,, implicată,, în această problemă și știu foarte bine ce s-a întîmplat, vreau să fac cîteva observații și să vă reamintesc cîteva momente dureroase:


1. Vlad s-a referit strict la persoana d-voastră, nu la echipă... unii din echipa de avocați(cinstiți) îl APĂRĂ și acum.


2. Faptul că ați cenzurat corespondența, este foarte adevărat... și eu am primit de 2 ori aceeași scrisoare, trasă la xerox... unele nu le-am primit deloc.


3. Ați fost lîngă el cînd i-a fost mai greu? Au fost două momente, care aș vrea să le uit, dar e greu... îi Mulțumesc lui Dumnezeu că l-a ținut in viață și oamenilor care l-au salvat... și d-voastră nu ați fost lîngă el, ba din contra, nu am uitat cuvintele care le spuneați.. Lasă-l poate prinde la minte..


4. Banii pentru serviciile prestate? Eu nu am dreptul să spun de sumele enorme pe care le-ați cerut... dar că eu și fratele meu am fost cît pe ce să stăm in stradă, că ne puneați să vindem tot ca să vă plătim serviciile.. și cate datorii ne-am făcut ca să plătim? Pentru ce?? Cum se achita o sumă, Vlad primea colet, putea să ne sune, mergea avocatul la el, asta dura puțin, că iar venea ziua cînd cereați bani (urgent este vital, astea erau mesajele). Cîți avocați din biroul d-voastră au fost plătiți din sumele care au fost achitate? Vă rog frumos, nu mințiți!


5. Sînt multe de spus, dar o să mă opresc aici, deocamdată...”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load