AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 50
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 727

Șoferii care vor parca mașinile neregulamentar vor fi amendați cu pînă la 1 500 de lei

5 ian. 14:20   Societate
4322

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) atenționează toți conducătorii auto să staționeze și respectiv, să parcheze regulamentar, în caz contrar, potrivit INSP, șoferii riscă amenzi de pînă la 1 500 de lei, transmite Noi.md cu referire la zgd.md

Potrivit INSP, în acest moment, mai mulți polițiști activează pentru depistarea automobilelor parcate neregulamentar, inclusiv pe spații verzi.

„Parcarea sau staționarea neregulamentară creează disconfort celorlalți participanți la trafic. În acest moment, mai mulți polițiști activează pentru depistarea automobilelor parcate neregulamentar, inclusiv pe spații verzi și celor care împrăștie noroiul pe străzi. Staționarea sau oprirea autovehiculelor în stațiile mijloacelor de transport în comun, sau în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul și pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori, să ocolească și să traverseze neregulamentar”, menționează INSP.

Amenzile prevăzute de lege pentru opriri și staționări neregulamentare constituie 900-1500 de lei, 4 puncte de penalizare și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.


3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав